Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/www/localhost/htdocs/directa/iqhr/functions.php on line 248

Deprecated: define(): Declaration of case-insensitive constants is deprecated in /home/www/localhost/htdocs/directa/iqhr/classes/Database.class.php on line 20

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /home/www/localhost/htdocs/directa/iqhr/classes/smarty/Smarty.class.php on line 64
IQ.HR Solutions - Companie - IQ.HR Solutions

Serviciile IQ.HR Solutions


Servicii Outsourcing

Externalizarea proceselor din sfera resurselor umane reprezinta executia de catre o companie externa a serviciilor cu grad mare de rutina din domeniul resurselor umane.detalii

Servicii Calcul Salarial

IQ.HR Solutions asigură prin interfaţa web acces uşor şi rapid la baza de date prelucrate, ceea ce aduce confort şi încredere în serviciul oferit.detalii

IQ.HR Solutions


     IQ.HR Solutions - furnizor specializat de servicii de externalizare calcul salarii şi administrare de personal.

     IQ.HR Solutions - o echipa de profesionişti cu experienţa in servicii de salarizare şi de administrare a documentelor de personal, experienţa demonstrata de serviciile furnizate pentru mai mult de 100 de companii cu un total de peste 23.000 de angajaţi.

     Începând cu anul 2005, firma IQ.HR Solutions se recomandă ca fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de externalizare a proceselor de resurse umane - calcul salarii şi administrare de personal.

     Echipa IQ.HR Solutions, formată din specialişti cu o bogată experienţă în domeniul Resurselor Umane, aduce pe piaţa externalizării de servicii un pachet ce se adresează în principal domeniilor de salarizare şi administrare de personal.

     Activitatea de salarizare a fost întotdeauna o zonă critică în cadrul unei companii. Dacă dintr-o greşeală de calcul angajaţii nu sunt plătiţi la timp sau dacă rezultatele calculului salarial sunt eronate, bunul mers al activităţii şi viaţa economică a companiei pot fi grav afectate.

    Desele schimbări legislative şi complexitatea responsabilităţilor asumate de persoanele care lucrează într-o companie în aria Resurselor Umane conduc de multe ori la crize născute din stres, instabilitate şi din lipsă de concentrare asupra problemelor reale şi importante.

    Timpul şi resursele eliberate prin externalizarea serviciilor de salarizare şi administrare de personal pot fi folosite pentru concentrarea pe activităţile care aduc direct valoare companiei.

    IQ.HR Solutions preia şi îmbunătăţeşte procesele specifice de salarizare şi administrare de personal dintr-o companie, rezultând astfel costuri mai mici şi confidenţialitate mărită faţă de modalitatea internă de gestionare a acestor procese.

     Calculăm salarii, depunem declaraţii şi administrăm documentele de personal pentru mai mult de 100 de companii cu un total de peste 23.000 de angajaţi.

     Echipa Customer Services, formată din 24 de specialişti având experienţă între 4 şi 20 de ani în activităţi de salarizare şi administrare de personal, asigură calitatea serviciilor conform SLA (Service Level Agreement) stabilite în etapa de analiză şi implementare servicii, răspunsuri prompte şi competente.