Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/www/localhost/htdocs/directa/iqhr/functions.php on line 248

Deprecated: define(): Declaration of case-insensitive constants is deprecated in /home/www/localhost/htdocs/directa/iqhr/classes/Database.class.php on line 20

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /home/www/localhost/htdocs/directa/iqhr/classes/smarty/Smarty.class.php on line 64
Referinte Clienti - IQ.HR Solutions

Serviciile IQ.HR Solutions


Servicii Outsourcing

Externalizarea proceselor din sfera resurselor umane reprezinta executia de catre o companie externa a serviciilor cu grad mare de rutina din domeniul resurselor umane.detalii

Servicii Calcul Salarial

IQ.HR Solutions asigură prin interfaţa web acces uşor şi rapid la baza de date prelucrate, ceea ce aduce confort şi încredere în serviciul oferit.detalii

Clientii nostrii

Partenerii IQ.HR Solutions sunt companii de renume pe piaţa românească şi internaţională, care activează în variate domenii, care au decis să adere la aceeaşi strategie: adoptarea de soluţii performante pentru afacerea lor.

"Timpul economisit, diminuarea resurselor interne alocate, preluarea responsabilităţii şi plusul de confidenţialitate câştigat sunt numai câteva elemente care au rezultat din colaborarea cu IQ.HR Solutions.

Acum ne putem concentra pe activităţile de bază ale companiei, având siguranţa desfăşurării lunare a unui calcul salarial corect, complet şi la timp.

Profesionalismul, rapiditatea şi calitatea răspunsurilor, atitudinea proactivă demonstrate de IQ.HR Solutions recomandă serviciile de externalizare calcul salarii şi administrare de personal oferite."

Ileana Ciucă - Manager Resurse Umane, grup CARGILL

 

"Obiectul colaborării cu IQ.HR Solutions îl constituie preluarea datelor informatice în vederea calculului salarial lunar pentru salariaţii Lindab, precum şi consultanţa legislativă în domeniul salarizării şi administrării de personal.

Din momentul începerii colaborării şi până în prezent IQ.HR Solutions a dat dovadă de profesionalism, onorându-şi cu succes toate obligaţiile contractuale. De asemenea, IQ.HR Solutions a răspuns prompt la toate solicitările suplimentare venite din partea noastră.

IQ.HR Solutions are o echipă profesionistă de consultanţi care a demonstrat competenţă şi operativitate pe parcursul întregii noastre colaborări."

        Nicoleta Pantea - Manager Resurse Umane, LINDAB România

 

"Am inceput colaborarea cu IQ.HR Solutions cerandu-le sa ne ofere o solutie software - baza de date de resurse umane si un modul de salarizare.
Am avut multe cerinte personalizate, specifice activitatii noaste. Aplicatia software implementata indeplineste toate nevoile noastre profesionale, este usor de utilizat si reuneste  o baza de date si un modul de salarizare foarte puternice.
Echipa IQ.HR Solutions este foarte talentata. Ne-au ajutat cu succes ca trecerea noului sistem de salarizare se se faca lin si eficient. Sunt profesionistii de care este intodeauna nevoie.
Recomandam cu caldura IQ.HR Solutions pentru orice dezvoltare de software si implementare de proiect."

Lia Comanescu - Business Manager, The American International School of Bucharest